About Us

За нас

Зошто ние

Ние сме туристичка агенција која на пазарот е веке три година но со брзо растечки потенцијал. За многу кратко време успеавме да се вклопиме во туристичкиот пазар и да даваме видливи резултати.

Гранд травел соработува со повеке тур оператори од земјата и светот.

Тимот на Гранд е оспособен со сертификати за туристички водич, туристички придружник, комуникација и комуникациски способности, тимска работа и добро владеење на странски јазици.

Своите програми Гранд ги подготвува со голема посветеност и внимание прилагодени за најразлични клиенти.

Гранд Травел на своите клиенти им нуди комплетен туристички сервис

Гранд Травел – ваш партнер во патувањето.
null

Летни одмори

null

Викенд програми

null

Зимски одмори/патувања

null

Организирање на еднодневни тури

null

Организирање на превоз со комбе, минибус, автобус

null

Авионски билети